09/05/2018

OBK

Oslo Budo Kwai (OBK) ble stiftet 1. oktober 2004.

I OBK praktiserer vi tradisjonell Shotokan Karate-dō, som har sin opprinnelse fra Japan, og er en av de opprinnelige tradisjonelle stilartene. OBK er medlem av Japan Karate Association (JKA) Norway.
JKA er den eneste profesjonelle karate skole som er godkjent av det japanske undervisningsdepartementet. OBK er også medlem av Norges Idrettsforbund (NIF) samt Norges Kampsportforbund. (NKF)

Vår målsetning er å skape et spennende, utfordrende og sosialt aktivt miljø ved å gi alle som trener i klubben gode holdninger, sunne verdier og god personlig utvikling. Vi skal ivareta både breddeidrett, toppidrett og den enkelte utøvers behov.
Våre medlemmer representerer en stor bredde i alder og nasjonaliteter. Vi vil gjerne være et naturlig samlingssted for barn, ungdom og voksne fra nærmiljøet, men vi tar selvsagt imot alle som ønsker å trene hos oss. For de som ønsker det er det mulig å gradere seg til høyere grader og å delta på organiserte treningssamlinger i inn- og utland. De fleste velger å gradere seg etter endt sesong for å dokumentere sin utvikling frem mot sort belte. Det er også mulig både for voksne og barn å delta i konkurranser tilpasset ferdighetsnivået til den enkelte.
Vi tilbyr meningsfylt trening for mennesker i alle aldre. Hele familien kan trene samtidig. I tillegg til ordinær trening, tilbyr vi også spesialtrening rettet mot konkurranser samt styrke- og kondisjonstrening.
Klubben drives helt og holdent på dugnad av personer som brenner for Shotokan Karate, og disse mottar sådan ingen form for betaling.